Hokutoryu Ju-Jutsun peruskurssi Kevät 2020


Aika: 21.1.2020 klo 20:00
Paikka: Joensuun urheilutalo, Koskikatu 12, 2krs, I-tatam

Hokutoryu Ju-Jutsun peruskurssi Kevät 2020

- Aloitus Tiistaina 21.1.2020 klo 20.00 lajinäytöksellä, jonka jälkeen on ensimmäinen harjoitus.

- Paikka Joensuun urheilutalo, Koskikatu 12, 2krs, I-tatami.

- Peruskurssin hinta on 85 euroa, Opiskelijoille 60€. Kurssimaksu suoritetaan kahden viikon kuluessa kurssin ensimmäisestä harjoituksesta. Kurssin kaksi ensimäistä viikkoa ovat ilmaisia jonka aikana kurssille voi tulla mukaan.

- Peruskurssi kestää noin 2,5 kuukautta ja se harjoittelee kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja torstaisin klo 20.00 - 21.30.

Kurssilla harjoitellaan lajin perusteita painottuen lajin keltaisen vyön tekniikoihin ja kohotetaan peruskuntoa lihaskunto-, koordinaatio- ja kehonhallintaharjoitteilla. Varusteiksi riittävät t-paita ja verryttelyhousut tai aikaisempi budolaji asu. Peruskurssin ikäraja on 15v.

Peruskurssi antaa tekniset ja fyysiset valmiudet lajin harrastamiseen jatkossa. Harjoittelu tapahtuu aina ohjatusti ja pääasiallisesti pareittain ja harjoituksissa noudatetaan Hokutoryu Ju-Jutsun salietikettiä.

Peruskurssin päätteeksi järjestetään vyökoe, jossa kurssilaiset suorittaa Hokutoryu ju-jutsun keltaisenvyön, sekä lunastaa ju-jutsupassin. Vyökoemaksu ja Hokutoryu-passimaksu eivät sisälly peruskurssin hintaan.

Vakuutus asioista infotaan kurssin aikana erikseen.

Lisätietoja peruskurssista: joensuunjujutsuseura@gmail.com ja www.joensuunjujutsu.fi

www.hokutoryu.com
https://www.youtube.com/watch?v=fBs6K2HCAJ8